Без рубрики

ВебЧек PRO (версія 5.1.3 від 04.05.2023)

ВебЧек PRO – це нова вдосконалена версія нашого ПРРО, в якій ми максимально втілили усі побажання клієнтів та програмістів, що користуються при веденні свого бізнеса продуктом нашої компанії.

Що нового в оновленому продукті ВебЧек PRO:


  • хмарний бекап бази чеків та звітів – ВебЧек PRO набув функції відновити дані ПРРО після виходу з ладу ПК/сервера чи винекненні якоїсь іншої аварійної ситуації (ПРРО ВебЧек PRO резервне копіювання та відновлення)
  • оптимізація роботи з базою даних ПРРО. За роки експлуатації ПРРО користувачами, в базі даних накопичується оперативні дані, які необхідні для функціонування програмного РРО. В ВебЧек PRO нами запроваджено інноваційний механізм оптимізації зберігання цих даних, таким чином об’єм бази ПРРО було суттєво зменшено, а саме: в два, а в деяких випадках – в чотири рази.
  • В кожній попередній версії наші програмісти підвищували швидкість реєстрації чеків на сервері ДПС, ВебЧек PRO не став виключенням, ми підвищили цей показник ще на десять відсотків.
  • У ВебЧек PRO закладено фундаментальний алгоритм для інтеграції банківських платіжних терміналів з обліковими програми через механізми торгового обладнання, таким чином, в наступних релізах після ретельного тестування з нашого боку, буде розпочато додавання популярних моделей банківських терміналів для використання з нашим новим драйвером ВебЧек:Еквайринговий термінал інтегрованим в ПРРО.

,